سوهان و سلامتی

ویژگی‌های سوهان

این فرآورده باید به رنگ قهوه‌ای روشن و دارای عطر و طعم مربوطه باشد. نباید دارای بوی تندی ناشی از فساد و یا ماندگی گشته و هنگام عرضه نباید روی آن روغن دلمه بسته شود. باید در داخل قوطی به صورت کامل و بیش از یک قطعه آن خرد نشده باشد. افزودن هر نوع رنگ مصنوعی به منظور ایجاد رنگ در سوهان مجاز نیست. سوهان آماده شده نیز باید ابتدا در بسته بندی‌های مناسب نظیر کاغذ مومی یا ورق‌های آلومینیومی و یا هر پوشش مناسب دیگر با اصول صحیح بهداشتی بسته‌بندی شده و سپس در قوطی‌های فلزی استاندارد قرار گیرد.

قطعات سوهان محتوی قوطی باید توسط کاغذهای مومی از یکدیگر و همچنین از قوطی فلزی جدا باشند. در صورت استفاده، قوطی‌های فلزی باید از جنس آلومینیوم و یا ورق مناسب جهت استفاده خوراکی باشد. سطح داخلی قوطی‌ها می‌تواند با پوشش ثانوی مناسب پوشانده شود. درب قوطی باید از نوع فشاری بوده؛ طوری که کاملاً جذب بدنه گردد یا به عبارتی از نفوذ هوای خارج به داخل قوطی تا حد ممکن جلوگیری شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *